home › Over ons

Over ons

Onze Visie:

Mensen maken de organisatie. Bevlogenheid en verbondenheid van de mensen met de essentie van waar de organisatie voor staat, dat is de basis van waaruit wij organisaties ondersteunen. We vertrekken daarbij vanuit de echte bedoeling van uw organisatie. We maken de effecten zichtbaar van samenwerken, van ontwikkelen en leren en de wijze van leidinggeven. U ervaart de kracht van een organisatie die erop gericht is ambities, dromen en doelen waar te maken. U ziet het echte resultaat (duurzaamheid, verantwoordelijkheid en rendement). U leert kennen waar in het organiseren uw eigen kracht en uw eigen mogelijkheden liggen.

Informatie en advies
Investors in People Nederland is in Nederland de licentiehouder van de internationale beweging van Investors in People en daarmee hét aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij voeren als enige het programma Werken met Investors in People uit.

Rol

Investors in People Nederland bv is hét aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties die Investor in People willen worden. Investors in People Nederland is de licentiehouder van Investors in People in Nederland en is verantwoordelijk voor de informatievoorziening, coördinatie en kwaliteitshandhaving rondom deze erkenning voor goed werkgeverschap. Investors in People Nederland is tevens de enige die in Nederland de IiP erkennings-assessments mag uitvoeren en aan organisatie de accreditatie en erkenning als Investors in People mag toekennen.

Wij werken daarbij samen met een netwerk van onafhankelijke deskundigen, zoals organisatieadviseurs en assessors. Samen adviseren en ondersteunen wij vele organisaties in Nederland die al Investor in People zijn of die bezig zijn om dat te worden.

Investors in People Nederland BV

Wil Swinkels - directeur
M 06 51 19 53 43

Linkedin

Jasper van Maren - manager development & assesment,
M 06 22 90 74 48

Linkedin

Rik Bijl  - manager strategie, HRM en duurzaamheid,
M 06 53 40 34 53

Annerie van Schoonhoven - secretariaat 055 36 89 808

Cocky Beckers - financiën

Vorige pagina

algemene voorwaarden | disclaimer | privacy statement | links© Investors in People Nederland 2015
Steenbokstraat 21 7324 AZ Apeldoorn